Køb tørretumbler hos ELplus Grønland

Hos ELplus Grønland sælger vi alle typer at hårde hvidevarer til industri og erhverv. Herunder kan du se vores store udvalg af forskellige tørretumblere. Køb tørretumbler fra et af de kendte mærker, hos os får du kvalitet til lavpris.

Læs mere

Hvilken tørretumbler skal du vælge?

Der findes to forskellige tørretumblere, som kan give dig tørt tøj på kroppen. Vi sæler begge varianter i vores webshop og i vores butik i Nuuk. Der eksisterer aftrækstørretumblere og kondenstørretumblere. Det er vigtigt at gøre sig overvejelser omkring hvilken type du har behov for, når du skal købe tørretumbler i Grønland.

Forskellen på aftrækstørretumbler og kondenstørretumbler

En aftrækstørretumbler er en maskine, som kræver at der er et aftræk ud i det fri. Hvis tørretumbleren ikke skal erstattes med en gammel tørretumbler, skal du være klar over at tørretumbler kræver et hul i husmuren. Det er på den måde tørretumbleren afgiver varme. Denne type at tørretumbler tørrer ofte mere effektivt end en kondenstørretumbler.

En kondenstørretumbler kræver derimod ikke noget aftræk. Dette skyldes at den omdanner fugt til vand. Derfor er det vigtigt at tørretumbleren bliver tømt hver gang den er færdig, så der ikke bliver skabt fugt indeni maskinen. Tørretumbleren skal derfor ikke stå i et for lille rum og der skal være god udluftning. Køb tørretumbler hos ELplus Grønland, som passer lige netop til dit behov.

Holder du øje med energiforbruget når du køber ny tørretumbler?

Hver gang du skal købe hårde hvidevarer, er det vigtigt at holde øje med energiforbruget. Der er nemlig mange penge at spare! Hos ELplus Grønland sælger vi kun hårde hvidevarer, som har en høj energiklasse. På den måde er du sikker på at din maskine ikke bruger for meget strøm når du køber tørretumbler hos os.

Køb tørretumbler i Grønland hos E-mærket webshop

ELplus Grønland er en e-mærket webshop. E-mærket er sat i værks for at bekæmpe fup og svindel på nettet. Derfor er e-mærket et pejlemærke, som sikrer at vores webshop overholder alle retningslinjer i forbindelse med e-handel. Du kan derfor trygt stole på os og din betaling er sikker.

Leder du efter noget andet end en tørretumbler? Hos ELplus Grønland kan du f.eks. også købe et køleskab i den bedste energiklasse!

Der er 19 varer.

Viser 1-9 af 19 element(er)