- ELplus

Sikker betaling

3D Secure - Verified by Visa og MasterCard Secure Code

 - ELplus

14 dages retur

Du har altid mulighed for at ændre mening hos os!

 - ELplus

E-mærket webshop

Vi er E-mærket. Din garanti for en gennemsigtig webshop

 - ELplus

Fragt til hele Grønland

Vi kan levere i hele Grønland

Nyheder

Tilbud

Opvaskemaskiner

Køl og frys

Støvsugere

Småapparater

Hele Grønlands billige hårde hvidevarer webshop

Trænger dine hårde hvidevarer til at blive udskiftet? Hos ELplus Grønland leverer vi billige hårde hvidevarer til hele Grønland. På vores webshop kan du se vores brede sortiment af kvalitetsprodukter til lavpris. Skal dit køleskab eller vaskemaskine udskiftes? Så er det lige netop her du skal lede!

ELplus Grønland leverer billige hårde hvidevarer i hele Grønland

Hos ELplus Grønland gør vi meget ud af at have kunden i fokus. Derfor leverer vi vores billige industri hårde hvidevarer til Nuuk og hele Grønland. Vi mener at alle skal have mulighed for at bestille vores kvalitetsprodukter, lige meget hvor du er placeret i Grønland. Så er du f.eks. bosat i Manitsoq, kan du let og enkelt få dine hårde hvidevarer produkter leveret direkte til dit hjem i Nuuk eller på Grønland.

Vi har som en ekstra service gratis levering på hårde hvidevarer i Nuuk. Du er altid velkommen til at besøge vores butik i Nuuk, eller handle på vores webshop. Hos ELplus Grønland får du dine billige hårde hvidevarer leveret direkte til din dør.

Billige hårde hvidevarer af den bedste kvalitet i Nuuk og Grønland

Hos ELplus Grønland prioriterer vi som tidligere nævnt kunden højt. Dette er dog noget enhver virksomhed kan komme og sige. Derfor har vi valgt at understøtte vores løfte med at tilbyde 2 års ekstra garanti på udvalgte varer. Vi giver altså dobbelt op på garantien og kalder det 2+2. På den måde er du sikker på at få billige hårde hvidevarer af den bedste kvalitet hos ELplus Grønland.

Spar på strømmen og få udskiftet dine hårde hvidevarer

Har din vaskemaskine flere år på bagen? Det kan betale sig at få udskiftet i god tid! En vaskemaskine af ældre dato har mindsket vaskeevne og slider på dit tøj. Dette betyder at holdbarheden på dit tøj bliver mindsket, samtidig med at det ikke bliver ordentligt rent.

Vaskemaskiner af ældre dato har tilmed ofte en lav energiklasse. En sådan vaskemaskine benytter meget mere strøm ved hver vask, i forhold til en ny vaskemaskine fra ELplus Grønland. Vores billige hårde hvidevarer er ofte af den bedste energiklasse og energimærket A++. Med en ny vaskemaskine fra ELplus Grønland er der derfor mange penge at spare!

Billige hårde hvidevarer til private og erhverv i Grønland

Hos ELplus Grønland tilbyder vi hvidevarer til industri i Nuuk og resten af Grønland. Vi har stærke leverandører i ryggen, som sikrer at vi kan levere konkurrencedygtige tilbud til netop jeres virksomhed.

Så står i du og skal købe et nyt køleskab eller vaskemaskine til din virksomhed? Eller er din tørretumbler ved at være træt af dage? Hos ELplus Grønland har vi lige hvad du skal bruge, hvad enten du er erhvervsdrivende eller privat. Vi er en E-mærket webshop med 14 dages sikret returret. Hos os er du dermed sikret billige hårde hvidevarer af den bedste kvalitet.