Køb køleskab hos hele Grønlands hvidevareshop

Hos ELplus Grønland tilbyder vi alt i hvidevarer til private og erhverv. Derfor kan du købe køleskabe af den bedste kvalitet til billig pris. Vi har alle de kendte mærker, som sikrer at du får den bedste kvalitet. Herunder kan du læse mere om hvilke overvejelser du burde gøre dig, når du skal købe et nyt køleskab.

Læs mere

Skal du købe køleskab med fryser eller almindeligt køleskab?

Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser inden du køber dit køleskab i Grønland. Hvis du ikke benytter særligt meget fryseplads, ville et køleskab med fryser være at foretrække. Vi har flere tilbud på køleskabe med fryser, som sikrer at du altid får en god pris hos os.

Køb køleskab i alle størrelser hos ELplus Grønland

Hos ELplus Grønland sælger vi køleskabe i alle størrelser. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvilken kapacitet der passer til dit behov. Køber du mange madvarer, som skal føde en stor familie? Så vil et køleskab med stor kapacitet nok være at foretrække.

Tilmed er det vigtigt at finde ud af om størrelsen passer til dit køkken. Vi har alle haft oplevelsen af at bestille noget hjem, som ikke passer fordi man har glemt at måle op på forhånd. Køb køleskab som passer til dit køkken.

Vælg efter energimærkningen når du skal købe køleskab i Grønland

Det er vigtigt at kigge på energimærkningen når du skal købe dit køleskab. Der er nemlig mange penge og spare. Energimærkning fortæller hvor meget strøm dit køleskab bruger om året. Desuden fortæller mærket noget om kapaciteten på køleskabet og støjniveauet.

Et køleskab af ældre dato har ofte en lav energimærkning, som betyder at køleskabet bruger meget strøm. Derfor kan det tit og ofte betale sig, at skifte dit køleskab ud selvom det stadig er fuldt funktionelt. Der kan nemlig være mange penge at spare!

Hos ELplus Grønland tilbyder vi altid kvalitetskøleskabe med en høj energimærkning. Køb køleskab hos ELplus Grønland, som sikrer en strømbesparelse og god kvalitet. På denne kan de se vores priser på køleskabe.

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende køb af køleskab i Grønland. Vi har et dedikeret personale, som altid står klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål. Husk vi har 14 dages returret og fri fragt i hele Nuuk.

Fandt du ikke det du ledte efter? Hos ELplus Grønland sælger vi alle former for hårde hvidevarer f.eks. kan du købe en ny tørretumblertil lavpris. Tag et kig her på siden og se vores store udvalg af hårde hvidevarer!

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)