Elplus – Hele Grønlands hvidevareforretning

Elplus Grønland slog dørene op i Nuuk i 2009. Vi har et kæmpe kendskab til det grønlandske marked og behov.  Vores team består af fagfolk, som altid står til rådighed i butikken eller over telefonen til at hjælpe dig med at få det produkt der passer til dine behov og din pengepung. 


Vi har både butik og webshop

Som hele Grønlands hvidevareforretning, har du selvfølgelig både muligheden for at handle i vores varehus i Nuuk, men også muligheden for at shoppe online. Vi kan levere vores kvalitetssortiment til hele Grønland, så kig dig omkring her på webshoppen, og hvis du er i Nuuk, så kig ned forbi vores varehus.

Sortimentet

Elplus Grønland har et bredt sortiment indenfor hårde hvidevarer, belysning og biopejse. Vi har alle de førende mærker indenfor lamper og hvidevarer, som f.eks. Miele, AEG, Siemens, Moccamaster, VOSS, Zanussi, Philips Hue, Nordlux, Whirlpool m.fl. Vi har et sortiment der er tilpasset alle. Vi har i alle prisklasser og i alle størrelser. 

Få leveret og monteret dine varer.

Er du bosat i Nuuk, så har du mulighed for at få både leveret og installeret dine nye produkter. Kig ned i varehuset og hør om mulighederne. Er du bosiddende i øvrige byer har du mulighed for at få leveret til havnen nær dig