ELplus Grønland er hele Grønlands hvidevareforretning. Derfor servicerer vi naturligvis også erhvervsdrivende. 

Vi har de stærkeste leverandører i ryggen. Derfor kan vi altid levere et konkurrencedygtigt tilbud på jeres næste indkøb. Vi kan servicere alle typer af erhverv, lige fra kontor til industrikøkkener i alle størrelser. Husk vi levere til hele Grønland, så det er lige meget hvor din virksomhed er placeret.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på 365000 eller send din forespørgsel på nedenstående kontaktformular.


Skal du have monteret dine hvidevarer til industri i Nuuk?

Hos ELplus Grønland tilbyder vi levering og installering i alle former. Både nybyg, renoveringsopgaver eller bare hvis hvidevarerne skal byttes ud. Du slipper dermed for bekymringerne om, hvem der skal varetage disse opgaver, fordi vi kan stå for det hele – let og enkelt.  

Sikker betaling hos Elplus Grønland

Skal du købe nye industri hvidevarer til din virksomhed? Så kan du trygt handle hos os. Vores webshop er nemlig e-mærket. E-mærket sikrer købebeskyttelse og du er dermed sikret på op mod 10.000 kr. når du køber et produkt hos os. Tilmed er e-mærket et pejlemærke, som sikrer at du kan stole på os når du laver dit køb. E-mærket laver nemlig løbende kontrol, der garanterer at vores webshop overholder alle retningslinjer for sikker e-handel.

Derfor kan du trygt og sikkert handle hos os. 


Skal du købe hvidevarer til industri og er din virksomhed placeret i Nuuk?

Hvis du er erhvervsdrivende og skal have udskiftet dine hårde hvidevarer, tilbyder vi gratis fragt i hele Nuuk. På den måde slipper du for at betale fragt i dyredomme hos os. Er du bosat i Grønland er det vigtigt at tjekke fragtpriser da disse tit og ofte kan være meget høje. Specielt hvis du er erhvervsdrivende og skal købe store partier hjem.

Er din virksomhed placeret i Nuuk og skal du købe hvidevarer til industri er der altså penge at spare hos os! 


Kontakt os allerede i dag!

Hos ELplus Grønland sætter vi altid kunden forrest. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning om nogle af vores industri hvidevarer. Vores kompetente medarbejdere skal nok hjælpe dig på rette vej. ELplus Grønland er hele Grønlands hvidevareshop – også for erhvervsdrivende. Mangler du f.eks. en vaskemaskine til industri elller køkkenmaskiner til industri? Tag et kig på vores store udvalg!

Kontakt os

valgfri