Ny vaskemaskine? - Køb den hos ELplus Grønland!

Hos Elplus Grønland har vi et kæmpe udvalgt af hårde hvidevarer af alle de kendte mærker. Derfor er vi ikke bange for at kalde os hele Grønlands hvidevareshop! Køb en god billig vaskemaskine, som du finder her på siden. Mangler du en vaskemaskine til industri? – ELplus Grønland sælger også til erhvervsdrivende og leverer til virksomheder i hele Grønland.

Læs mere

Køb vaskemaskine til lige netop dit behov

Ved køb af vaskemaskine, er det vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring hvor stor en kapacitet der er brug for. ELplus Grønland sælger nemlig vaskemaskiner i flere forskellige størrelser. Skal du købe ny vaskemaskine til en børnefamilie på 4-5 medlemmer, vil vi anbefale at købe en vaskemaskine med en kapacitet på 10 kg eller mere. Er din husstand på 1-2 medlemmer vil vi anbefale en mindre maskine, med en kapacitet på 6 kg. På den måde køber du en vaskemaskine, som passer til lige netop dit behov. Du sikrer derved ikke at bruge unødvendig strøm med en vaskemaskine, som kun er halvt fyldt. Eller tøj som ikke bliver ordentligt rengjort fordi vaskemaskinen er fyldt til randen. Køb vaskemaskine i Grønland, som opfylder dine behov.

Køb god billig vaskemaskine som skåner miljøet!

Kigger du på energimærkningen når du skal købe vaskemaskine? – Der er mange penge at spare! Hos ELplus Grønland sælger vi kun vaskemaskiner, som har en høj energimærkning. På den måde har vores vaskemaskiner et lavt elforbrug, som skåner miljøet og din pengepung!

Energimærket viser hvor energieffektiv din vaskemaskine er på en skala, som går fra A+++ til D. De mest energieffektive energimærker er A+++. Flere af vores maskiner er mærket A+++ og det er dem vi anbefaler at du skal gå efter. Et eksempel herpå er at en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg, med energimærket A+++ forbruger 350 kr. strøm årligt. Har den derimod energimærket A forbruger den 520 kr. årligt. Der er altså mange penge at spare! Specielt hvis du har en vaskemaskine af ældre dato, det kan betale sig at skifte den ud hvis det er en rigtig strømsluger. Køb vaskemaskine hos ELplus Grønland, som derfor skåner miljøet og din elregning.

Vi leverer din vaskemaskine i hele Grønland

Hos ELplus Grønland tilbyder vi levering i hele Grønland. Er du tilmed bosat i Nuuk tilbyder vi gratis levering! Når du køber en vaskemaskine hos ELplus Grønland, er du sikret 14 dages returret. Så hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du altid levere produktet tilbage. Desuden er vores webshop E-mærket. Det betyder at du kan være sikker på at vores webshop er til at stole på. Du er sikret købebeskyttelse på op til 10.000 kr. per produkt du køber.

ELplus Grønland er hele Grønlands hvidevareshop!

Leder du efter andre hvidevarer end en vaskemaskine? ELplus Grønland er hele Grønlands hvidevareshop. Hos os kan du købe billige hårde hvidevarer for enhver smag. Vi sælger både til private og erhverv, så vi har uden tvivl lige det du står og mangler.

Der er 25 varer.

Viser 1-9 af 25 element(er)