Roomba i7156 iRobot støvsuger

  Roomba i7156 iRobot støvsuger

  6.999,00 kr.

  Med en robotstøvsuger slipper du for den besværlige del af støvsugningen. I stedet kan du nyde en kop kaffe på sofaen. De er naturligvis bedst til store gulvområder, men efterhånden kan de faktisk komme frem overalt. Når den er ladet helt op, kan robotten køre i 75 minutter. Og du kan lade den op igen på kun 180 minutter.

  En smart detalje er "virtuel væg"-funktionen, hvor du afgrænser et område, f.eks. en døråbning. Når robotstøvsugeren så kommer til den virtuelle væg, vender den automatisk om og kører i en anden retning.

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
   - ELplus

  Dette er den nyeste og mest fremtidssikrede robot til dato fra amerikanske iRobot! Den navigere vha. kameraet og den kortlægger dit hus, så du kan sætte den til at rengøre f.eks. køken enten vha. app eller stemmestyring! Den er forberedt til fremtiden, da den kun pt. har udnyttet 20% af dens kapacitet , så den er klar til at få nye opdateringer ift. navigation ol.

  iRobot Roomba i7 er den nyeste robot fra iRobot Roomba. Dem der siger at robotter ikke virker har aldrig prøvet en ordentlig iRobot og især den nye serie i7, nu behøver man  ikke støvsuge gulvene selv længere, for iRobot Roomba i7 gør det mens du kan lave alt muligt andet. Robotstøvsugeren kan støvsuge dit hjem grundigt ved at kortlægge omgivelserne. Du kan let kontrollere støvsugeren med iRobot HOME-appen.

  Irobot Roomba i7 har de nye gummivalser under bunden som nu har længere støbninger, som gør den endnu mere effektiv end den gamle 900-serie. Derudover er støvbeholderen lavet om så man nu kan skylle hele beholderen, så det er nemmere at få den ren. Filteret er flyttet på støvbeholder, hvilket betyder man får en endnu mere filtrering med et større filterareal.

  iRobot Roomba I7156 er en robotstøvsuger, der gør rengøring af hjemmet mere behagelig. Du behøver ikke støvsuge dine gulve manuelt, for Roomba gør arbejdet for dig. Robotstøvsugeren kan støvsuge dit hjem grundigt ved at kortlægge omgivelserne.

  iAdapt® 3.0

  iAdapt® 3.0-navigationssystem og vSLAM®-teknologi hjælper din Roomba robotstøvsuger til at arbejde gnidningsløst og effektivt i dit hjem. Robotten skaber et visuelt kort af, hvor den har været, og hvor den endnu mangler at støvsuge.

  Imprint™ Smart Mapping

  Ved hjælp af Imprint™ Smart Mapping kan Roomba i7 aflæse, kortlægge og tilpasse sig dit hjem og støvsuge alle rum på bedste måde. Støvsugeren kan endda huske gulvplanet i dit hjem, så den har et kort for både første etage og stueetagen.
  Støvsugeren lader selv op, når det er nødvendigt, hvorefter den fortsætter rengøringen.

  Let at kontrollere

  Du kan kontrollere støvsugeren med stemmen* eller med iRobot HOME-appen.
  * Kompatibel med Alexa-enheder og Google Assistant.

  Roomba i7156 iRobot

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori