PHILIPS HUE

Skab den perfekte stemning blandt 16.000.000 farvekombinationer

Philips Hue tilbyder et bredt sortiment af intelligente lyspærer, lamper, armaturer der alle sammen kan styres og justeres via telefonen eller tablet. Uanset om det er til dagligstuen, køkkenet, badeværelset eller haven, så har Philips Hue den perfekte løsning indenfor trådløs styring til dig.

Sæt lys på din dagligdag med personlig intelligent belysning, 100% kontrolleret af dig.

 

Philips Hue kan skabe den stemning du ønsker på hele døgnets 24 timer. Det kan vække dig blidt om morgenen på det ønskede tidspunkt, den kan give dig energi til dagen med den rette belysning, der venter, og du kan endda også indstille den til at give dig en varm eller farverig velkomst når du kommer hjem. Alt sammen styret af dig og din Philips Hue app.


Kom godt i gang med Philips hue

Har du ikke nogle Philips Hue produkter nu, så anbefaler vi dig at starte ud med Philips Hue Color startsæt som du kan finde her: så er du i gang med 3 stk. E26 pærer samt én bridge. Herefter kan du altid koble på med pærer og lamper fra vores store sortiment som du finder her:

Komi gang med en Step by step:

1: Køb dit Philips Hue produkt hos Elplus Grønland

2: Aktiver belysningen

3: Tilslut din ”bridge”

4: Download Philips Hue app’en

AppStore:

Google Play:

Du kan altid få rådgivning omkring Philips hue i vores varehus eller ved at ringe på 365000

In Same Category

Related by Tags

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december