• Tilbud

PANASONIC VASKEMASKINE 8KG 1400O/MIN

6.999,00 kr.
5.500,00 kr. Spar 1.499,00 kr.
Ekskl. moms

nem tøjvask med AutoCare der tilpasser sig selv efter dit vasketøj med et enkelt knaptryk.
Energiklasse A+++, Lydsvag Kun 52/73db

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret

Skånsom vask tilpasset dit vasketøj.
AutoCare er et vaskeprogram, der automatisk tilpasser sig selv efter dit vasketøj med et enkelt knaptryk. Ved hjælp af fire intelligente ECONAVI-sensorer registrerer AutoCare vaskens størrelse, mængden af snavs, stoftype og optimerer den ideelle vandtemperatur, opblødningstid og centrifugering for at opnå perfekte resultater.

Sensor til vaskebelastning.
Sensoren til vaskebelastning registrerer vaskens størrelse og justerer vandmængden for at sikre optimale resultater samt det ideelle energi- og vandforbrug. Vandforbruget og cyklussens længde øges i takt med vaskens størrelse.

Sensor til vandtemperatur.
Sensoren til vandtemperatur registrerer temperaturen på det tilførte vand og forkorter eller forlænger vasketiden for at opnå de optimale resultater.

Optisk sensor.
Den optiske sensor bestemmer vaskens grad af snavs ved at registrere vandets uigennemsigtighed og den benyttede type vaskemiddel. Cyklussens længde samt mængden af vand og vaskemiddel justeres automatisk for at opnå de bedst mulige resultater og det lavest mulige energiforbrug.

Sensor til vasketøjsmateriale.
Sensoren til vasketøjsmateriale registrerer tøjfibrenes balance i vasken (forholdet mellem syntetiske stoffer og bomuld) og justerer antallet af centrifugeringer og den samlede centrifugeringstid derefter.

Bedre end A+++.
Maksimér energi- og vandbesparelserne ved hver vask. NA-148XR1 har energiklasse A+++, men er 40 % mere effektiv. Dens 8 kg tromle betyder også, at du kan vaske mere mindre hyppigt og dermed spare endnu mere tid og energi.

Hurtigvask eller miljøvask.
Vælg mellem Eco- og Speed-tilstand alt efter, hvad der passer til din livsstil. Speed-tilstand er op til 40 % hurtigere end en almindelig cyklus, mens Eco tager længere tid, men sparer særdeles meget på energi, vand og penge.

3D HydroActive+ – den perfekte klargøring.
3D HydroActive+-systemet tilfører vaskemiddel og vand fra tre dyser helt ind i tromlen, så alt tøjet gennemblødes ligeligt, hvilket fjerner snavsen så hurtigt som muligt. Dette fremmer vaskeprocessen og giver en grundigere vask og skyldning med hver cyklus.

Perfekt navigation.
Via det brugervenlige og stilfulde LED-display er der adgang til alle funktioner og programmer. Ikke alene er navigationen enkel og intuitiv, men displayet holder dig også opdateret under vaskecyklussen ved at vise dig den resterende tid, temperaturen og centrifugeringshastigheden.

Skånsom, kraftfuld og enestående.
Den unikke Sazanami-tromleudformning er en anden måde, hvorpå Panasonic værner om dit tøj under vaskecyklussen. De hulformede vandindsprøjtninger reducerer behovet for antallet af huller og buler på tromlens overflade, samtidig med at deres form forhindrer tøj i at sætte sig fast. Sazanami-tromlen sikrer også en mere effektiv bortledning af vand, hvilket resulterer i en bedre centrifugering.

Elegant designet.
Det flotte og moderne design passer perfekt i ethvert køkken eller badeværelse, samtidig med at det store og overskuelige blå LED-display med touch gør det nemt og hurtigt at navigere mellem programmerne. Der er tænkt på alle detaljer i designets udseende og funktionalitet, så det har aldrig været nemmere at vaske.

Støjsvag vask.
Panasonic Silent Arch-designet på begge sider af vaskemaskinen absorberer effektivt lyde og vibrationer, der opstår naturligt under vasken, så støjniveauet holdes på et absolut minimum

NA148XR1

Produktinformation

Energiklasse
A+++
Max fyldemængde
8 kg
Max centrifugering
1600 o/min
Ny vare

Relaterede produkter

16 andre produkter i samme kategori