PANASONIC VASKEMASKINE 7KG 1400O/MIN


4.299,00 kr.
Ekskl. moms

Uanset om du har brug for en håndfri håndvask til fine stoffer, beskyttelse mod almindelige allergener med Allergy-care eller eco-vask, klarer Panasonic det hele for dig, din familie og miljøet.
 

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret

Uanset om du har brug for en håndfri håndvask til fine stoffer, beskyttelse mod almindelige allergener med Allergy-care eller eco-vask, klarer Panasonic det hele for dig, din familie og miljøet.
(Energiklasse A++)
 
 
Farvel til allergener!

Personer med allergi kan nu eliminere 99,99 % af alle allergener ved at bruge Allergy-care-programmet. Programmet dræber størstedelen af allergener fra husstøvmider, katte, hunde, pollen, svampe, bakterier mm. og efterlader din garderobe fri for alskens skidt og støv.
Tredje parts testresultater med Allergy-care-programmet. Dette produkt bifaldes af den britiske allergiforening Allergy UK.
 
 
Håndfri håndvask.

Gør det til en leg at håndvaske fine stoffer med det nye Hand Wash-program fra Panasonic. Kortere og skånsommere omdrejningscyklusser med et forbedret skyllesystem forhindrer den skade, der normalt sker ved maskinvask af skrøbelige syntetiske fibre, satin, blonder og andre materialer.
 
 
HydroActive Action.

HydroActive-systemet tilfører vaskemiddel og vand ligeligt og dybt ind i tromlen fra to dyser, så tøjet gennemblødes, og snavsen fjernes så hurtigt som muligt. Dette fremmer vaskeprocessen og giver en grundigere vask med hver cyklus.
 

Hurtig eller miljøvenlig.
Vælg mellem Eco- og Speed-tilstand alt efter, hvilken vask der passer til din livsstil. Speed-tilstand er op til 40 % hurtigere end en almindelig cyklus, mens Eco tager længere tid, men sparer særdeles meget på energi, vand og penge.
 
 
Kold vask ved 20 °C
Mange vaskemidler er i dag så effektive ved lave temperaturer, og 20 °C vaskeprogrammet udnytter denne energibesparende mulighed og giver samme pletfrie resultater.
 

Allergy-care- og Hand Wash-program

Stort LCD-display

33 cm bred lågeåbning

Energiklasse A++

7 kg vaskekapacitet/1400 o/min.

NA-147VC6

Produktinformation

Energiklasse
A++
Max fyldemængde
7 kg
Max centrifugering
1400 o/min
Ny vare

Relaterede produkter

16 andre produkter i samme kategori