ASKO W2084C.W/3 Vaskemaskine

  ASKO W2084C.W/3 Vaskemaskine

  9.599,00 kr.

  Kapacitet : 8 kg.
  Centrifugering : 1400 o/min
  Energiklasse : B
  Lydniveau v/Centrifugering : 72 Db(A)
  Bredde : 85cm.
  Højde : 59,7 cm.

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
   - ELplus

  Høj kapacitet og minimal vibration

  ASKO W2084C.W/3 har en vaskekapacitet på 8 kg, hvilket giver dig mulighed for at vaske store mængder vasketøj på én gang. Den er også udstyret med QuattroConstruction™, som minimerer vibrationer under centrifugering og gør maskinen praktisk talt vibrationsfri ved høje hastigheder.

  Mange programmer til forskellige behov

  Med 15 omhyggeligt designede programmer har ASKO W2084C.W/3 et program til alle typer vasketøj. Alt fra bomuld og syntetisk til uld og håndvask. Der er også et energieffektivt øko-program og en hurtigvask-funktion til mindre mængder vasketøj, der skal vaskes hurtigt.

  Let at bruge

  ASKO W2084C.W/3 har et brugervenligt interface med LCD-display og mulighed for at indstille vasketid og programstart op til 24 timer i forvejen. Derudover er den udstyret med en resttidsindikator, der viser, hvor lang tid der er tilbage til vask er færdig.

  Bæredygtighed og miljøbevidsthed

  ASKO W2084C.W/3 er en del af Classic-serien fra ASKO, og er designet til at være både holdbar og miljøvenlig. Den har en kul børsteløs motor, som reducerer energiforbruget og forlænger levetiden.

  Praktiske funktioner for en glat vaskeoplevelse

  Vaskemaskinen har flere praktiske funktioner, der letter vaskeoplevelsen. Med en stor døråbning på 31 cm og en døråbningsvinkel på 110° er det nemt at komme ind og ud af vasketøjet, og den såkaldte Steel Seal-dør er hygiejnisk udformet. Vaskemiddelrummet har desuden et praktisk rum til flydende vaskemiddel og der er flere muligheder såsom justerbar centrifugeringshastighed og ekstra skylning.

  Kapacitet : 8 kg.
  Centrifugering : 1400 o/min
  Energiklasse : B
  Lydniveau v/Centrifugering : 72 Db(A)
  Bredde : 85cm.
  Højde : 59,7 cm.

  W2084C.W/3
  2 Varer

  Produktinformation

  Energiklasse
  A
  Max fyldemængde
  8 kg
  Max centrifugering
  1400 o/min

  Du vil eventuelt også synes om

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori