ELECTROLUX PD82-GREEN STØVSUGER

  ELECTROLUX PD82-GREEN STØVSUGER

  2.199,00 kr.

  Pure D8.2 Green i 75% genbrugsplast er en kompromisløs kvalitetsstøvsuger, med lavt lydniveau på 57 dB(A) i flot og let design. Pure D8.2 serien leveres med et nyt og innovativt mundstykke med Smart mode, hvor sugestyrken automatisk tilpasses underlaget. Green modellen har ergonomisk håndtag og ovalt teleskoprør.

  Leveringstid 6-8 ugers

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
   - ELplus

  Electrolux Pure D8.2 Silence støvsugeren PD82-GREEN er en god rengøringshjælp. SmartMode teknologien tilpasser automatisk kraften afhængigt af gulvtype, og Power Clean dysen opsamler støv i forskellige størrelser. PureSound systemet holder støvsugerens lydniveau på et minimum. Enheden er et smart og bæredygtigt valg, for den er lavet med 75% genbrugsmateriale.

  SmartMode teknologi
  Med SmartMode teknologien behøver du ikke justere kraften manuelt, når du støvsuger forskellige gulvtyper. Støvsugeren genkender automatisk, når du gør tæpper eller hårde gulve rent, og tilpasser kraften derefter.

  PureSound system
  Enheden har et PureSound system med lydniveau på 57 dB, så det er den mest stille støvsuger fra Electrolux.

  OneGo Power Clean dyse
  Slip af med støvpartikler med denne effektive dyse. Takket være dens design opsamler den støvpartikler i enhver størrelse, og den fungerer fint på forskellige gulvtyper.

  Bæredygtigt valg
  Af hensyn til miljøet er denne støvsuger lavet af 75% genbrugte plasticmaterialer.

  Nem at manøvrere
  Støvsugeren er udstyret med XL-hjul, hvilket gør overgangen mellem gulv og tæppe let og glidende. Gummibelægningen på hjulene beskytter dit gulv mod ridser.

  Let at bære rundt
  Takket være det specialdesignede håndtag kan du let bære støvsugeren fra det ene rum til det næste. Håndtaget er placeret midt på enheden, så vægten fordeles ensartet, og støvsugeren er let at samle op.

  Inkluderet i pakken
  - Aeropro 3-in-1 dyse
  - Aeropro Parketto dyse

  ELECTROLUX PD82-GREEN

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori