Roomba e5154 iRobot Støvsuger

  Roomba e5154 iRobot Støvsuger

  3.999,00 kr.

  Smart og effektiv robotstøvsuger med sensorer, så den ikke støder ind i dine ting. Med kraftig sugeevne er den også velegnet til familier med dyr, da den kan opsamle dyrehår.

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
   - ELplus

  Til dig med kæledyr

  Robotstøvsugeren er udstyret med et førsteklasses system til rengøring i tre trin med to gummibørster til flere typer overflader, en kraftigt stigende sugefunktion og et meget effektivt filter, der renser hver dag. Dette gør den perfekt til dig, der har kæledyr.

  Den kraftige sugefunktion i robotstøvsugeren giver 5 gange mere sugeevne og forbedret rengøringsydelse. Den absorberer effektivt snavs og kæledyrshår.

  Dobbelt gummibørster

  I stedet for børster, der bøjer og misser snavs og dyrehår, mister Roombas unikke og fleksible system med gummibørster aldrig kontakten med overfladen, hvad enten det er hårde gulve eller tæpper. Det giver et meget rent resultat.

  Din snavse opsporer

  Snavse sensorer registrerer de støvede områder i dit hjem og beder robotten om at rengøre disse områder mere omhyggeligt. Det selvjusterende rengøringshoved justerer højden og renser både tæpper og hårde overflader effektivt.

  Kantfejning

  Kantfejebørsten er specielt designet med en 27 graders vinkel for at feje snavs væk fra kanter og hjørner, så det kan suges væk fra gulvene.

  Smart navigation

  Roomba E5154 har et komplet sortiment af intelligente sensorer, der styrer robotten under og omkring møbler for at hjælpe med at rengøre dine gulve grundigt.
  Den har responsiv navigation til intelligent kontrol, der forhindrer robotten i at falde ned ad trappen eller sidde fast på steder med niveauforskelle. Den finder selv tilbage til sin ladestation og opladning automatisk efter rengøring.

  To barrieretilstande giver dig bedre kontrol over, hvor robotten støvsuger: Virtual Wall-tilstand holder robotten i de rum, du vil rengøre, og væk fra dem, du ikke vil rengøre. Halo-tilstand holder robotten i afstand fra objekter,

  Roomba e5154 iRobot

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori