ARIETE VINTAGE BRØDR. GRØN

  ARIETE VINTAGE BRØDR. GRØN

  899,00 kr.

  Med denne vintage brødrister fra Ariete med Grøn farver kan du nyde ristet brød hver eneste morgen. Brødristeren har plads til 4 skiver, og den har desuden flere indstillinger, så du ramme plet på dine præferencer. Det fine vintage-design passer ind i det moderne såvel som klassiske køkken, og så fås risteren i forskellige farver, så du kan vælge den variant, der passer bedst ind i din stil.

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
   - ELplus

  Vintage brødrister
  Berig det indre af dit køkken med en knivspids i Italien. Brødrister er en del af Ariets vintage linje. Det er forsynet med et smukt klassisk design. Det passer pænt i sfærerne på en god morgenmad. Efter brug er risten let at rengøre, fordi krumbrætbakken kan trækkes ud. Risten er inden for den ideelle temperatur, men udefra forbliver det hyggeligt og køligt på grund af de praktiske vægge.

  Brun som du vil have det
  Med dette net gør du hurtigt alle slags brød. Fra paninis til croque-monsieurs. Gitteret har ikke mindre end 6 forskellige gitterstillinger. Gitteret passer til fire stykker brød ad gangen. Ud over de 6 forskellige gitterindstillinger har apparatet også 3 forskellige stillinger: afrimning, opvarmning og stegning. Du kan betjene hver halvdel separat

  Kombiner med andre Ariete produkter
  Vintagekedlen fra Ariete er en del af Vintage-linjen. Flere Ariete produkter er designet med lignende runde former. Du kan lære af at kombinere!

  Farve Grøn
  Højde 20,5 cm
  Bredde 28,5 cm
  Dybde 31,9 cm
  Vægt 2200 gram
  ARIETE VINTAGE BRØDR. GRØN

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori