ASKO DBI233IB.W/1

  ASKO DBI233IB.W/1

  5.999,00 kr.

  Denne hvide indbygningsopvaskemaskine med to fleksible kurve kan rumme op til 13 kuverter. 7 programmer, 5 program tilstande og lavt støjniveau, gør det nemt at finde den rigtige indstilling til en ren opvask, hver gang.

  Leveringstid 6-8 ugers

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
   - ELplus

  Askos XL opvaskemaskine har en af markedets største kapaciteter. Den indvendige frihøjde på 54 cm giver plads til store tallerkener og høje glas. Det betyder også, at du kan fylde 40% mere i sammenlignet med en standardopvaskemaskine.

  En helt tør opvask

  Turbo Combi Drying™ er vores innovative system, som kombinerer vores Turbo Drying™ system og naturlig tørring med tør luft. Turbo Drying™ systemet starter tørreprocessen med en blæser mens opvaskemaskinen stadigvæk er lukket, hvorefter maskinens dør åbnes automatisk for at færdiggøre tørreprocessen fra luften i rummet.

  Fleksibelt kurvesystem

  Det unikke Flexiracks™ system består af robuste kurve i nylonbelagt stål, som nemt kan justeres i forskellige højder, afhængigt af hvilken type service du vasker. Det er et af de mest fleksible kurvesystemer på markedet, og det er selvfølgelig designet til dit behov for at kunne fylde så meget opvask i maskinen som overhovedet muligt.

  Hygiejnisk opvask

  Programmet Hygiejne vasker og skyller ved 70°C og er perfekt til sutteflasker, skærebrætter og glas til din hjemmelavede marmelade. Temperaturen er høj både i hovedvasken og i den sidste skylning.

  Miljøvenlig opvask

  Er du miljø- og energibevidst og vil spare på vandet og energien, kan du bruge opvaskemaskinens Øko program. Dette program anvendes til en opvask med et almindeligt niveau af snavs.

  Nattetilstand

  Nattetilstanden reducerer støjniveauet med 2 dB takket være et lavere tryk i spulearmen. Denne tilstand er perfekt til brug om natten eller til boliger med åbne planløsninger, hvor køkken og stue smelter sammen.

  Børnesikring

  Opvaskemaskinen har Kid Safe™, hvor det er muligt at låse knapperne på kontrolpanelet for at forhindre små pilfingrer i at starte maskinen eller ændre på indstillingerne.

  ASKO 5 års garanti

  Ved køb af denne model får du 5 års garanti. For at opnå 5 års garanti skal du registrere dit køb senest 30 dage efter købsdatoen via dette link: www.asko.dk/garanti/5-aars-garanti. Garantien gælder udvalgte ASKO produkter.

  Energiklasse:C
  Lydniveau:44 dB(A)
  Antal kuverter:13
  Bestik placering:Bestikkurv
  Resttidsindikator:Ja
  Antal programmer:7
  Udskudt start:Ja
  Farve:Hvid
  Indvendig belysning:Nej
  Energiforbrug af Eco-prg. pr. 100 cykler:72 kWh
  Vandforbrug pr. cyklus i Eco-program:8,9 L
  Højde:819 mm
  Bredde:596 mm
  Dybde:559 mm
  Justerbare fødder:Ja
  Vægt:40,5 kg
  EAN nummer:3838782484179

  ASKO DBI233IB.W/1

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori