Siemens opvaskemaskine Hvid

  Siemens opvaskemaskine Hvid

  7.999,00 kr.

  Fremragende opvaskemaskine med Zeolith®-tørring, og med et specielt område til skånsom opvask af sarte glas.

  Leveringstid 6-8 ugers

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
   - ELplus

  Fremragende opvaskemaskine med Zeolith®-tørring, og med et specielt område til skånsom opvask af sarte glas.

  Med homeconnect
  Lydniveau 42 db
  Energiklasse C
  Farve Stål
  Zeolith Tørring

  Tre gange hurtigere med varioSpeed Plus

  Op til tre gange så hurtigt, lige så grundigt rent og tørt. Med varioSpeed Plus aktiveret reduceres opvasketiden. Sæt farten op med varioSpeed Plus. Få opvasken klaret på en tredjedel af tiden. Tryk på knappen eller brug appen i Home Connect for at aktivere varioSpeed Plus, uanset hvor du er.

  FlexComfort-kurve - nem og hurtig fyldning

  De nye flexComfort-kurve med elegant design giver dig meget frihed, når du skal fylde og tømme opvaskemaskinen. Uanset om der er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas. I Siemens opvaskemaskiner med flex kurve finder hver tallerken hurtigt sin plads. OG med de nye sikkerhedsfunktioner kan du nu placere dine fine glas i opvaskemaskinen uden at være nervøs for at de går i stykker. Derudover gør de nye lavfriktionshjul fyldning og tømning af maskinen nemmere.

  VarioDrawer-topkurv - plads til bestik, køkkenredskaber og espressokopper

  varioDrawer-topkurv giver dig et ekstra niveau i opvaskemaskinen. Med den specielle form giver den ikke bare plads til bestik, men også til grydeskeer, salatbestik og mindre servicedele, som f.eks. espressokopper. Og da det ikke længere er nødvendigt med en bestikkurv i underkurven, er der nu plads til service til 14 personer.

  RackMatic-systemet i den øverste kurv kan let justeres i tre niveauer, også selv om kurven er fuld. Praktisk hvis der pludselig skal høje vinglas i overkurven, eller store tallerkner i underkurven, klem på de to håndtag i hver side, og kurven hæves let og enkelt.

  Zeolith®-tørring - innovativ og effektiv tørring

  Zeolith®-tørring tørrer dit service særdeles hurtigt og effektivt. Zeolith er et naturligt mineral, som kan absorbere fugt og omdanne det til varme. Denne varme sendes rundt inde i maskinen og tørrer servicet hurtigt og energieffektivt – også plastik.

  Home Connect - betjen din opvaskemaskine, uanset hvor du er

  Den teknologiske udvikling er under konstant udvikling. Stadig flere husholdningsprodukter bliver smarte og med internetopkobling. Med Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer fra Siemens kommer denne udvikling også hjem til dig, Synergien mellem Wi-Fi-aktiverede produkter, intelligent software og en intuitiv app tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle letter arbejdsbyrden og nogle åbner helt nye muligheder, men de gør alle hverdagen mere effektiv og mere behagelig end før. Og du kan bruge mere tid på de ting, du har mere lyst til.

  SN45ZW49CS

  Produktinformation

  Lydniveau
  Under 43 db (meget stille)
  Energiklasse
  C
  Farve
  Hvid

  Du vil eventuelt også synes om

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori