AEG 60 cm. Induktionskogeplade

  AEG 60 cm. Induktionskogeplade

  4.499,00 kr.

  Kogeplade fra AEG med 4 kogezoner og maksimal kontrol under madlavning

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret
   - ELplus

  60 cm induktionskogeplade med 4 faste kogezoner og touch betjening for maksimal kontrol under madlavningen. Booster-funktionen med maksimal styrke, præcis når det passer dig. Kogesektionen har tilmed Hob2Hood og kan styre emhætten, såfremt denne har samme funktion.

  Din perfekte madlavningspartner

  Induktion hjælper dig med at mestre enhver tilberedningsteknik hurtigere. Den varmer hurtigere end enhver anden kogesektion – den koger endda vand på under 90 sekunder* – så du kan starte madlavningen med det samme. Varmejusteringerne er så fine, at de hjælper dig med at få den fineste smag og konsistens hver gang.

  Rengøringsvenlig overflade

  Kogesektionens overflade er helt flad og ridsefast. Overfladen omkring panden holder sig kold, så spild ikke bliver varmt og sætter sig fast Det er nok at tørre det af for at holde din kogesektion ren.

  Enkel touchbetjening

  Induktionskogesektionens individuelle touch-betjeninger har plus- og minusknapper for effektiv temperaturkontrol. Justér indstillingerne med et tryk og få fuldt styr på tilberedningen. Præcision i hvert trin i opskriften resulterer altid i fantastisk smag.

  Elegangt betjening ad din udsugning

  Kogepladen er født med vores unikke Hob2Hood-forbindelsessystem. Med denne enestående funktion, kan du fjernbetjene emhætter der har Hob2Hood-funktionen. Din kogesektion tænder lyset i emhætten, og regulerer automatisk sugestyrken alt efter din tilberedning.

  Fuld effekt, så snart du skal bruge den

  Booster-funktionen på denne kogesektion er perfekt, når maden skal have kraftig varme i kort tid. Med denne funktion kan maden varmes på ingen tid.

  Kontrol over tilberedningstiden

  Den indstillelige timer (maks. 99 minutter) husker dig på tilberedningstiden. Den kan også bruges som minutur, når kogezonerne ikke er i brug.

  Tekniske specifikationer

  Farve: Sort
  Rammetype: Facetslebet
  Udvendige mål, BxD, mm: 590x520
  Hulmål, HxBxD, mm: 44x560x490
  Venstre bagzone, W/Ø mm: 1800/2800W/180mm
  Venstre frontzone, W/Ø mm: 2300/3700W/210mm
  Højre bagzone, W/Ø mm: 1800/2800W/180mm
  Højre frontzone, W/Ø mm: 1400/2500W/145mm

  IKB64301FB
  1 Enhed

  Produktinformation

  Koge Zoner antal
  4
  Ramme type
  Facetslebet
  Bredde Kogeplade
  ca. 60 cm.

  Relaterede produkter

  16 andre produkter i samme kategori