Biopejs sikkerhed og hvordan du undgår farlige situationer

Biopejs med sikkerhed for øje

At sammensætte ild, brandbare væsker og mennesker kan potentielt give farlige situationer – og det et noget som vi altid arbejder på at forbedre og minimere fra koncept til færdig produktion.

Hos Biopejs-shop er alle biopejse og brandkar, blevet nøje udvalgt af vores indkøbere og testet af uafhængige udøvere, for at sikre dig et produkt, der lever op til alle gældende sikkerhedsstandarder. Det er alt sammen en del af vores filosofi om at tilbyde vores kunder det bedste.

Kombinationen af gennemgående tests, uafhængige sikkerhedsgodkendelser og førende sikkerhedsfunktioner gør at du med ro i sindet, kan benytte vores biopejse.

Uanset om du køber et af vores egenproducerede manuelle biopejse, automatiske brandkar eller en biopejs fra en af vores populære brands, så er du sikret et produkt i høj kvalitet, som opfylder alle gældende sikkerhedsregler.

Vores bioethanol brandkar, der alle er designet og udformet i rustfrit stål, er nemme at holde rene og vedligeholde. Deres specielle keramiske indmad sikre en stabil flamme og fordi de er produceret i rustfrit stål, kan de nemt rengøres med varmt vand og en klud.

Sikkerhed for os handler ikke kun om hvordan brændstoffet bliver lagret i brandkarret, det handler også om at sikre, at din bioethanol brænder forbliver i tip-top stand i mange år og at den brænder rent og effektivt. Vi anbefaler derfor kun at man bruger bioethanol af høj kvalitet og som har en alkoholprocent på mellem 96-97,5%.

Vigtige sikkerhedsbemærkninger

Brandfarlig

Påfyld aldrig et varmt brandkar

Påfyld aldrig en tændt biopejs
Påfyld aldrig over max indikatoren
Holdes væk fra børn
Brug en tragt eller pumpe til påfyldning

Brug kun 96%-97,5% bioethanol