• Ny

BIOETHANOL 6×1 LITER

249,00 kr.
Ekskl. moms

Bioethanol - 6×1 liter

Brændstof til din biopejs.

  • Sikkert website Sikkert website
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • Fortrydelsesret Fortrydelsesret

Bioethanol - brændstof til din biopejs

Bioethanol - 6×1 liter

Brændstof til din biopejs.

OBS: Bioethanol bør under ingen omstændigheder drikkes eller på anden måde indtages.
Bioethanol er udelukkende beregnet til afbrænding og brug i godkendte biopejse.

Hvad er bioethanol

Bioethanol er brændstoffet i en biopejs. Det vil altså sige den væske som man fylder i brandkarret og som antændes og skaber flammen. Så uden bioethanol ville en biopejs ikke være særlig funktionel. Bioethanol er som navnet antyder en form for ethanol, eller sprit, som er produceret af biologiske materialer, som fx kartofler, majs eller sukkerrør.

Er bioethanol bare bioethanol?

Både ja og nej. Alt bioethanol er en alkohol, men det kan være blevet produceret på lidt forskellige måder og alt afhængigt at alkoholprocenten i bioethanolen, så kan anvendelsesområderne også variere.

I mange lande blander man fx 100% ren bioethanol i benzin til biler og gør på den måde benzinen ”grønnere”. Husholdningssprit er også tit baseret på bioethanol, her med en alkoholprocent på omkring 90%-93%.

Hvilken bioethanol skal jeg vælge til min biopejs?

Hvilken bioethanol som du skal bruge i din biopejs, det afhænger af din biopejs. Det vil dog højst sandsynlig altid være en bioethanol med et alkoholprocent et sted imellem 95%-100%.

Langt de fleste af de biopejse som vi sælger her, de er lavet til at bruge bioethanol med en alkoholdprocent mellem 96%-97,5%.

Hvorfor ikke bare bruge en bioethanol med 100% alkohol?

Det er selvfølgelig et rigtigt godt spørgsmål. For en bioethanol på 100%, det må jo være den bedste og mest rene bioethanol? Det kan der være noget om, men en bioethanol på 100%, den brænder hurtigere, varmere og med en større flamme end en bioethanol på fx 96,6% og det er ikke alle biopejse, der er bygget til dette.

OBS: Det er faktisk ret sjældent at en biopejs er lavet til at bruge bioethanol på 100% alkohol.

Så selvom at alt bioethanol er sprit, så er det ikke alt bioethanol der er beregnet til at blive brugt i din biopejs. Undersøg derfor altid hvilken alkoholprocent der bliver anbefalet til lige netop din biopejs.

BIO-E103
Ny vare

Download

Sikkerheds manual

Download (472.81k)

Relaterede produkter

2 andre produkter i samme kategori